Kako poslujemo

BigPizza® JE TU DA DONOSI ZADOVOLJSTVO U VAŠ ŽIVOT. VI SAMO POŽELITE, A PIZZA PO VAŠEM IZBORU I NJENI RUBOVI SU GARANTOVANO TOPLI, SVEŽI I ODLIČNOG UKUSA KADA STIGNU NA VAŠU ADRESU.

Odavno smo shvatili da napraviti ukusnu pizzu nije isto što i dostaviti ukusnu, svežu i toplu pizzu do potrošača u kratkom roku uz garanciju kvaliteta. Mi smo jedini u Srbiji koji to možemo, zbog toga što smo se posvetili svim detaljima ovog procesa. Na najbolji način održavamo i unapređujemo našu konkurentsku prednost, a to je: BigPizza® “end-to-end” kontrola procesa, od njegovog početka do kraja. Ovo je ključna razlika u odnosu na ostale kompanije koje pružaju usluge dostave hrane.

Dobavljači

U godinama koje su za nama, razvili smo pozitivne dugoročne odnose sa dobavljačima. Ponosni smo na obezbeđivanje kvaliteta naših proizvoda i na kontinuirano procenjivanje svakog od naših dobavljača da bismo održali najviše standarde.

Proizvodnja

Kontrolišemo ceo process proizvodnje. Naš proizvodni centar opremljen je savremenom opremom i po HACCP standardima. HACCP je sistem bezbednosti hrane koji se zasniva na analizi i kontroli potencijalnih bioloških/mikrobioloških, hemijskih i fizičkih opasnosti kojima su izložene sirovine, mogućih opasnosti pri rukovanju, proizvodnji, distribuciji i konzumiranju krajnjeg proizvoda.

Restorani

Sa ponosom možemo reći da trenutno rukovodimo sa deset objekata na teritoriji Beograda i Novog Sada. Pokretačka snaga našeg zajedničkog uspeha je velika posvećenost svih zaposlenih. Zadatak menadžmenta je da kvalitetno obuči zaposlene i od njih kreira uspešne preduzetnike koji će rukovoditi timom ljudi u pravcu profitabilnosti.

Dostava

Iz dana u dan nastojimo da isporučimo više od porudžbine. Naši vožači u saradnji sa pripremom spremni su da bezbedno odgovore na bilo koje klimatske izazove i osiguraju da potrošači dobiju tople proizvode u što kraćem roku. Naši vozači su lice našeg brenda kako u krugu objekta ili u porketu, tako i na vratima potrošača.

Community

  • - 2020.godine u više navrata smo donirali BigPizza® specijalitete Covid bolnicama i ambulantama.
  • - Učesnici smo u programu „Naš heroj“ – kartica pogodnosti za zaposlene u Covid sistemu
  • Podržali smo fond LICEULICE I obezbedili besplatne obroke u toku pandemije. Radi se o fondu koji se bavi socijalnom I ekonomskom uključenosti marginalizovanih grupa.
  • - Više puta samo sa Bankom hrane učestvovali u programima pomoći socijalno ugroženih porodica.
  • - Prilikom poplava 2014 godine, gde je najugroženiji bio Obrenovac, donirali smo preko 300 BigPizza® kako bismo pomogli poplavljenim porodicama kao i volonterima koji su pomagali.
  • - BigPizza® i Institut za transfuziju krvi pokrenuli su novu akciju za dobrovoljne davaoce u Beogradu. Tako su svi humani ljudi, koji krv daju u transfuziološkom autobusu na Studentskom trgu u centru prestonice na poklon dobijaju i vaučer za besplatno BigPizza® parče.
  • - Domovi za decu i omladinu bez roditeljskog staranja. Dom J.J. Zmaj za završetak školske godine podržali smo turnir u basketu i donirali preko 40 BigPizza®.
  • - Učešće u humanitarnoj akciji „Tajni Deda Mraz“, gde smo donirali pizze za štićenike Prihvatilišta za decu i omladinu Begrada

Potrošači

Uz bezbednost svih zaposlenih, potrošači su nam na prvom mestu. Kako smo uvek bar jedan korak ispred drugih konstantno tragamo za novim i usavršavanju postojećih tehnologija i receptura. Nismo se ustručavali da promenimo recepturu testa, pećnice, pa i mnoge dobavljače, da promenimo politiku prodaje, uvedemo nove proizvode na tržištu sve da bismo potrošačima dostavili vrhunski proizvod uz vrhunsku uslugu! Nakon poverenja koje ste nam ukazali prošle godine, osećamo odgovornost da nastavimo da vas „osluškujemo“ i donosimo inovacije na tržište. Važno nam je vaše mišljene i zato vas pozivamo da nam pišete na utisak@bigpizza.rs, podrska@mimteamfood.rs, pišite nam I na naše društvene mreže Instagram ili Facebook. BigPizza® “end-to-end” kontrola procesa je ključna razlika u odnosu na ostale kompanije koje pružaju usluge dostave hrane.

Vaš Restoran

,

Online poručivanje je danas moguće od

Radno vreme

Mapa restorana
Restoran